Qëndroni me pjatë fikse dhe nofullën me arrë rregullueshme

Product features

 • Riparimi qëndrojë biçikletë me pjatë të caktuar është projektuar për punëtori të shërbimit dhe çdo përdorim ditë.
 • Pjatë fikse është projektuar ergonomike. Kapaciteti maksimal i ngarkesës është 30kg, e cila mundëson shërbimin e biçikletë rëndë.
 • I përshtatshëm për tuba me diametër prej min. Ø24 mm dhe max. Ø40 mm.
 • Pesha e stendës është 36 kg
 • Zë vendin nofulla gome mbulon, pika 1693,11
#title#
kodMinimum additional lenghtMaximum additional lenghtWidthThicknessMaximum heightPeshë
6250139851570726572170038800
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Adjust bike stand height? To adjust the bike stand height, release the lever (C) and adjust the top tube (D).

Adjust jaw angle and clamp bike safely? To adjust the bike stand jaw angle, release lever (F) and adjust/rotate (E).

Adjust opened jaw (G) to the seatpost or bike tube. Turn handle (H) until jaw firmly grabs the tube.

To adjust the jaw opening, turn the long screw (Z) with hand in needed direction as shown on picture.

Release bike safely from stand? To release, firmly hold bike frame. Flip handle (I) to quickly release tube from the jaw.

To mount the stand without fixed plate to the floor or ceiling, use appropriate screw anchors and screws (P) according to the floor/ceiling material, as shown on picture. Screws and screw anchors are not included.

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.