1693B

Product features

 • Riparimi qëndrojë biçikletë me pjatë të caktuar është projektuar për punëtori të shërbimit dhe çdo përdorim ditë.
 • Pjatë fikse është projektuar ergonomike. Kapaciteti maksimal i ngarkesës është 30kg, e cila mundëson shërbimin e biçikletë rëndë.
 • I përshtatshëm për tuba me diametër prej min. Ø24 mm dhe max. Ø32 mm.
 • Stand is adjustable by height between 947 and 1570 mm.
 • Pesha e stendës është 36 kg
 • Zë vendin nofulla gome mbulon, pika 1693,11
 • Kodi 623 226 artikull 1693B1 është të qëndrojë me nofulla me pranverë dhe pa pjatë fikse
 • Kodi 623 223 artikull 1693BS është të qëndrojë me pjatë fikse dhe nofullën me arrë rregullueshme
 • Kodi 623 227 artikull 1693BS1 është të qëndrojë me nofulla me arrë rregullueshme dhe pa pjatë fikse
 • Riparimin biçikletë qëndrim 1693B1 dhe 1693BS1 është projektuar për dysheme apo tavan malin.
#title#
kodMinimum additional lenghtMaximum additional lenghtWidthThicknessMaximum heightpeshë-- prazen stolpec --
6214719851570726572170038600
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Për të rregulluar lartësinë biçikletë qëndrim, lirimit levë (A) dhe të rregulluar lartësinë e tub qëndrim (B).

Për të rregulluar kokën biçikletë qëndrim, lirimit levë (C) dhe të rregullojë / rrotullohen kokën qëndrojë (D).

Rregullo grykë hapur (E) me tub e biçikletë. Kthejeni dorezën (F) deri në grykë të akomoduar kornizë tub të tërë. Rregullo presion goditjen përfundimtare, për të shmangur dëmtimin e biçikletë, nuk mbi forcojë.

Në mënyrë të vendosur të mbajë kornizë biçikletë (G). Flip trajtuar (H) për të shpejt lirimit tub nga nofullat.

Accessories

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.