1693A

Product features

Bike Gator!Gjenerata e re e UNIOR 1693A (1693AS) biçikletë të qëndrojë.
 • Qëndrim riparim biçikletë është mjet themelor të punës si për punëtori të shërbimit dhe amatorë entuziastë.
 • Është e lehtë për të mbledhur dhe tubat mbështetëse janë dele së bashku duke bërë të mundur transportimin më të lehtë në mes të vendit të punës.
 • Kapaciteti maksimal i ngarkesës është 30kg
 • I përshtatshëm për tuba me diametër prej min. Ø24 mm dhe max. Ø32 mm.
 • Pesha e stendës është 6.5kg
 • Zë vendin nofulla gome mbulon, pika 1693,11
 • Kodi 623 222 artikull 1693AS është të qëndrojë me tuba mbështetje dhe nofullën me arrë rregullueshme

Avantazhet:

 • Qëndrim përmban një koleksion të ri të aluminit precize dhe të pjesëve të çelikut të cilat ofrojnë ngurtësi dhe qëndrueshmëri.
 • E RI Nofulla mali dhe sistemit të rotacionit.
 • improved sliding system
 • Stand is adjustable by height between 980 and 1500mm.
 • Е RI me stil mjet tabaka metalike me këmbyeshëm shtesë shkumë SOS.
#title#
kodMinimum additional lenghtMaximum additional lenghtWidthThicknessMaximum heightpeshë-- prazen stolpec --
621470980155087066516807300
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Për të rregulluar lartësinë biçikletë qëndrim, lirimin levë (C) dhe të rregulluar lartësinë e tubit qëndrim (D).

Për të rregulluar kokën biçikletë qëndrim, lirimin levë (E) dhe të rregullojë / rrotullohen kokën qëndrojë (F).

Rregullo grykë hapur (g) të tub e biçikletë. Kthejeni dorezën (H) deri në grykë të akomoduar kornizë tub të tërë. Rregullo presion goditjen përfundimtare, për të shmangur dëmtimin e biçikletë, nuk mbi forcojë.

Në mënyrë të vendosur të mbajë kornizë biçikletë (I). Rrokullisje trajtuar (J) të shpejt lirimin tub nga nofullat.

Për ruajtje / transportin, dele riparimin biçikletë rri si tregohet në foto më sipër.

Accessories

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.