More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Vend apo mur malin opsion.
 • Të destinuara për seminare profesionale dhe në shtëpi.
 • I përshtatshëm për tuba me diametër prej min. Ø24 mm dhe max. Ø40 mm.
 • Vidhos lehtë të arritshme na mundëson, që të modifikojë hapjen nofulla dhe presion kur të mbyllura.Vidë mund të shndërrohet me dorë, pa përdorimin e ndonjë celes.
#title#
kodMinimum diameterD maxWidthThicknessHeightpeshë-- prazen stolpec --
62322524381202393134550
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Mount stand on wooden bench? To mount the stand on a wooden bench, prepare the holes with drill size 6 mm and use the attached screws (O) as shown on picture.

Mount stand on wall? To mount the stand to the wall, prepare the holes with drill size 10 mm and use attached screw anchors and screws (R).

Adjust jaw angle and clamp bike safely? To adjust the bike stand jaw angle, release lever (S) and adjust/rotate (T).

Adjust opened jaw (U) to seatpost or bike tube. Turn handle (V) until jaw firmly grabs the tube.

To adjust jaw opening, turn the long screw (Z) with hand in needed direction.

Release bike from stand? To release, firmly hold bike frame. Flip handle (Y) to quickly release tube from the jaw.

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.