Product features

 • Pro Shop Clamp is Unior’s high-end offer for bike shops. It features advanced quick release system that enable quick and efficient work on any bicycle.
 • Quick release system enables the mechanic to press the jaws by hand, at which point clamp already grips the seat post of a frame with sufficient force to hold the bicycle in place. Rotate the handle and additional tension is applied to the jaws to ensure firm grip.
 • Clamp can grip tubes of any shape, with diameter of minimum Ø22mm to maximum Ø60mm.
 • Pro Shop Clamp has a quick release button, which is used to release the jaws after initial tension release with the rotating handle.
 • Height of the jaws is 70mm, so it works with smaller sizes of seat posts as well as with dropper posts.
 • The clamp is compatible with all of Unior’s repair stands.
#title#
kodMinimum diameterD maxWidthHeightLenghtDiameterPeshë
627095226070185300451730
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.