Pajisje për kërrusur zëvendës nofullës 1693,1 dhe 1693.1S

Product features

  • Zëvendësimi i pranverës me vidë, na mundëson që të modifikojë hapjen nofulla dhe presion kur të mbyllura.Vidë mund të shndërrohet me dorë, pa përdorimin e ndonjë celes.
#title#
kodPeshë
623205134
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Me një celes heq kapakun arrë m8 (A) nga levë të trajtojë. KUJDES ndërsa zhvidhosur: Pranvera është e ngjeshur dhe mund të pop jashtë.

Shtyjë trajtuar drejt nofullës dhe të largohen nga e trajtuar levë (B) nga udhëzues levë, atëherë hiqni pranverë (C).

Zhvidoset vida M4 (d) nga doreze dhe hequr leves doreze (E) i cili nuk kërkohet për sistemin me vidë.

Vendos levë të re të trajtojë (më e shkurtër) (F) në mes të pjesëve metalike të trajtuar dhe të lidhur në të trajtuar me dy vida M4 (G).

Vidhos arrë vendosjen e re m8 (H) në rreth gjysmë rrugë përgjatë trajtuar levë.

Shtyjë vendosjen arrë m8 (I) përmes udhëzues levë dhe me celes 13 bashkangjitni një M8 ri magji. Ndërsa ndalon celes arrë m8 (J) me 13 celes të tjera. Vidhos arrë magji M8 kështu që ka një hendek të vogël në mes të tij dhe udhëzues levë dhe se është e mundur për të vidhos ose të heq kapakun arrë.

  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.