More About Product

Product features

Say hello to the Unior Wooden Base for your Pro Truing Stand! Made from sturdy beech plywood with rounded edges, this base is designed to prevent scratching on your wood or stainless-steel bench top. Pre-drilled holes make it easy to mount the truing stand, and mounting bolts are included. This base is compatible with both V1 and V2 versions of the truing stand, and has two handy trays for storage of items like spoke wrenches and the ‘Made For Work’ logo has been burned into the wood. Whether you need to move the truing stand or keep it in place, this wooden base is the perfect solution.
 • Sturdy base for the Pro Truing Stands V1 and V2
 • Prevents scratching your wood or stainless-steel bench top
 • Beech plywood with rounded edges
 • Pre-drilled holes for truing stand mounting, mounting bolts included
 • Two handy trays for storage of items such as spoke wrenches
 • Unior Made For Work logo burned into wood
#title#
kodLenghtWidthHeightpeshë
629368328300181046
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Photo (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.