1671.8/2BI

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet, thekur me te zbutura
 • ergonomik detyrë e rëndë komponent të dyfishtë të trajtojë
 • Ajo është e përbërë nga celes, produkt nr. 1671,1, vidhos arrë dhe me dorezë.
 • Vidhos dyfishtë i ndërprerë ju mundëson të përdorni këtë mjet për Shimano kllapa standarde poshtme, si dhe për SHIMANO Octalink dhe fund kllapa Truvativ.

Si të përdorni mjet:

 • Kjo mjete ju lejon të bëni fije celes në bosht me vidë shtesë. Kjo parandalon celes nga rrëshqitje dhe dëmtuar fund arrë kllapa. Puna është bërë e lehtë nga 350 mm dorezë të gjatë me dy mëngë pjesë ergonomik. E njëjta procedurë mund të përdoret për instalim.Vidë është 24 mm AF dhe perdoret me nje 24 mm çelësin ose me një çelës rrotullues.Trajtuar mund të merren poshtë nëse e nevojshme.
#title#
kodpeshë-- prazen stolpec --
623087500
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.