More About Product

Profilet

Socket 4-pointLifetime warranty

Product features

 • Materiali: çeliku e veçantë mjet, thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: nxihem DIN 50938 standarde
 • celes është mjet themelor i punës për çiklistët zgjeruar turne.

Si të përdorni mjet:

 • Për të ndryshuar veshje e thyer në anën e djathtë të rrota e pasme, kasetë duhet të hiqet parë.
 • Së pari hiqni rrotën e pasme, se sa të përshtaten mjet mbi arrë volant.
 • Zëvendësojë rrotën e pasme, në mënyrë që buzë katror e mjet shtyn në kornizë ose Derailleur hallkë. Pas kësaj, të shtyjë pedalet në drejtimin përpara dhe liroj arrë volant. Hiq kasetë dhe të zëvendësojë foli thyer. Për të parandaluar mundësinë që bojë në kuadër biçikletë është e dëmtuar, një pjatë mbrojtëse plastike duhet të futet midis kyç dhe kuadër.
#title#
kodLenghtWidthDiameterDiameterThicknessThicknessAdditionsl lenghtPeshë
616758473219,523,63,41,81220
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.