Standard, Shimano Octalink dhe Isis fiksime voztar me të trajtojë

1661.3/4DP

Product features

  • Maniak voztar është përdorur për largimin e Shimano Octalink dhe ISIS fiksime si dhe për standarde katror fiksime gisht. Një dorezë e fortë mundëson përdorim të shpejtë dhe të lehtë.Produkti mundëson efikasitet optimal dhe është i përshtatshëm për të dy profesionistë dhe përdoruesit në shtëpi.
#title#
kodDiameterDiameterThreadThicknessWidthLenghtpeshë-- prazen stolpec --
62308811,516M22 x 17524165206
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (Video)

  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.