More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Materiali: çeliku special mjet, thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • për HG dhe IG dhëmbë

Si të përdorni mjet:

 • Treguesi i veshin me dhëmbë është përdorur për të përcaktuar dhëmbë kusht pasme. Ajo mund të përdoret për të kontrolluar 12-21 dhëmbë dhëmbëve. Procedura: zinxhir është vënë në dhëmbë dhe mjet vendosur me fundin e saj të rrumbullakët në mes dy dhëmbëve në anën e sipërme dhëmbë.Lidhje zinxhir i fundit është lëvizur larg nga dhëmbë dhe një fuqi të 100 N ose 10 kg është aplikuar në mjet në drejtimin e rrotullimit të ingranazhit. Tani Lidhje zinxhir fundit është zhvendosur drejt dhëmbë. Në qoftë se kaloni lehtë në hallkë me dhëmbë është në një gjendje të mirë dhe do të funksionojë njësoj edhe me një zinxhir të ri. Megjithatë, në qoftë se lidhja zinxhir fundit merr mbërthyer në majë të dhëmbit fqinje ose në qoftë se ne kemi për të detyruar atë për të kaloni në hallkë, me dhëmbë është lodhur dhe duhet të zëvendësohen. Në rast zinxhir bie off bllokoj kur aplikoni forcë, me dhëmbë është lodhur shumë jashtë dhe një zëvendësim i ka kaluar afati.
#title#
kodLenghtWidthThicknessAdditionsl lenghtAdditionsl lenghtPeshë
62923027013432,1811/128"77
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.