165

Product features

 • Materiali: shtrëngojë: krom vanadium
 • Trupi: fletë metalike, të përfundojë: krom kromuar
 • zorrë kyç është bërë nga plastik
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • radha minimale e kënd për 20 °

Profilet

socket 12-pointLifetime warranty

#title#
kodWrench sizeLenghtWidthWidthThicknessThicknesspeshë-- prazen stolpec -- 
61163812 x 1317530.132.11313.41561
6187703/8" x 7/16"14423.526.511.411.1771
6187711/2" x 9/16"17530.132.112.812.91561
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.