More About Product

Product features

 • Flat profile for easy spoke tension adjustment and ergonomic shape, along with 8 different spoke nipple sizes, makes this a go to tool for every enthusiast. Sizes ranging from 3.3 to 5.5, including 3.45, 3.7, 4.0, 4.2, 4.4 and 5.0 this wrench ensures compatibility with variety of spoke nipples.
 • Flat profile of our spoke wrench ensures easy adjustment of spoke tension, allowing you to fine tune your bike wheels, without struggling with awkward angles. Ergonomic shape makes round spoke wrench easy to use and pick up from flat surface. Compact design makes it perfect to fit in to pocket, toolkit or saddle bag.
 • Flat profile for easy adjustment of spoke tension.
 • Ergonomic shape
 • Perfect for home mechanics or those who want to pack light.
 • Die cast zinc alloy
 • Zinc coated
 • Featuring sizes 3.3 (designed to work with spoke nipples with 3.30mm and 3.23mm wrench flats), 3.45, 3.7, 4.0, 4.2, 4.4, 5.0 and 5.5.
#title#
kodLenghtPeshëHeightWrench sizeWrench sizeWrench sizeWrench sizeWrench sizeWrench sizeWrench sizeWrench size
62957338299.43.33.453.744,254.45.5
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.