1630/2P

Product features

 • Materiali: çeliku e veçantë mjet, thekur me te zbutura
 • trajtuar plastike zhytur
 • celes foli është projektuar për të shtrënguar thithat e me diametra të sheshtë e 3.3 dhe 3.45 mm.
 • Dizajni ergonomik e bën punën e lehtë dhe efikase.3.3 mm celes ka shtresë blu plastike ndërsa 3.45 mm celes ka shtresë gri plastike.

Fleta e të dhënave

pdfFoli celes - 1630/2P

More About Product

Profilet

Socket 4-pointVideo presentationLifetime warranty

#title#
kodWrench sizeLenghtThicknessWidthAdditionsl lenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
6155323.3453,3422,227
6155333.45453,45422,227
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.