1625/2

Product features

  • The tool is designed to remove the non-threaded BB30 & Sram DUB bottom brackets from the frame. The tool safely pulls bottom bracket cups out of the frame without the use of a hammer. It features two interchangeable dedicated pullers, a 30mm puller for BB30 standard and 29 mm puller for Sram DUB press fit bottom brackets. When using the tool with a 30 mm puller, the tool is also compatible with many other bottom bracket standards using bearings with 30 mm internal diameter. The rubber O-ring on the tool ensure the save usage of the tool keeps the frame getting scratched.
#title#
kodHeightDiameterDiameterWrench sizepeshë-- prazen stolpec -- 
62628280543513345
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.