1613/2DP

Fleta e të dhënave

pdfPedal wrench - 1613/2DP

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Laser cut from same tool steel as our Pro shop pedal wrench, heat treated for strength and durability. Pedal wrench features ergonomically shaped double dipped handle for comfort and enough leverage to loosen all the hard tighten pedals. 15 mm opening is laser cut with precision and perfect angle to help you loosen the pedals as easy as possible.
 • Made from laser cut tool steel
 • Heat-treated for strength and lasting performance
 • Double dipped ergonomic handle for comfort
 • 270mm of length for extra leverage
 • Small and light weight, perfect for toolbox and traveling
#title#
kodWrench sizeLenghtThicknesspeshë-- prazen stolpec --
628517152703212
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.