Set of flexible ratchet combination wrenches in a bag

161/2CT

Product features

Set includes:

  • 6x flexible ratchet combination wrench (article 161/2) dim. 8, 10, 11, 13, 17, 19
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Set of flexible ratchet combination wrenches in a bag 627002 161/2CT 8 - 19 6
Fleksibël falsifikuar celes shtrëngojë kombinim 161/2 8, 10, 11, 13, 17, 19 6
Qese bosh CT252 360x290x3 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Gjatë jetëgjatësi

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Prerë siguria

    Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
  • Formë inovative

    Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.