Fleksibël falsifikuar celes shtrëngojë kombinim

161/2

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik

Avantazhet:

 • shtrëngojë: punon si rrugë, drejtim vidë mund të ndryshohet me buton
 • 72 - dhëmbët, 5 ° kënd të punës
 • Unazë të ndaluar nga ana unazë e celes pengon gabim të papritur e celes nga arrë dhe pozicionimin mbrapa në arrë.
 • Ajo mundëson shtrëngim të shpejtë dhe të lehtë të arrë pa shkaktuar dëme në të përdoruesit dhe të shpejtë, të shpëtuar dhe pozicionimin e saktë e celes në arrë.
#title#
kodWrench sizeLenghtWidthWidthThicknessThicknesspeshë-- prazen stolpec --
622837613617,416,98,44,950
622839813617,416,98,44,950
6228411016020,920,88,43,872
62284211177,523,425,19,76,295
62284312177,523,425,19,76,295
62284413187,324,927,29,76,4124
62284514194,727,429,310,17144
6228461521830,43311,77,4207
6228471621830,43311,77,4207
62284817234,831,935,211,78,2236
62284918251,334,539,4129290
62285019251,334,539,4129280
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

pa unaze te ndaluare

Unazë të ndaluar nga ana unazë e celes pengon gabim të papritur e celes nga arrë dhe pozicionimin mbrapa në arrë.

Ratchet: works both ways, turning direction can be changed with button.

Lejon punuar me prirje kokë unazë deri në max 90 °

Questions & Answers

 • Do wrenches with a ratchet need to be oiled?
  No, the ratchet mechanism should not be oiled, but the dirt should be removed with a non-corrosive cleaning agent.
 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.