1600WRAP

Product features

Unior's Tool Wrap is a great solution for a cyclist who wants to be ready for everything or a modern bikepacker, it will come handy even to a more demanding users such as XC or CX mechanics. The bag is compact, light, and easy to store in your backpack or your car. In this version it comes with great selection of tools.
 • Long ball end hexagon wrench, sizes 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8 mm
 • TX profile wrench, size T25
 • Crank cap tool
 • Chain tool, together with tire valve tool
 • Round spoke wrench
 • Set of two tire levers
 • Crosstip screwdriver PH0

Wrap features:

 • Aluminum eyelets for setting the wrap on the car seat, with fixation under the head rest
 • Strong Velcro® straps for secure closing
 • Side pockets with full flaps closing for parts or additional tools
 • Additional elastic straps for even more tools
 • Made from coated PU material, waterproof and oil resistant
 • You can fit mini pump in there as well

Fleta e të dhënave

pdfTool Wrap Set - 1600WRAP

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Tool Wrap Set 628713 1600WRAP 15
Crank cap tool 1609.1 1
Mini Chain Tool + 1647/5MINI 1
celes me profilin TX 220/7TXN TX 25 1
Fundi forme topi gjashtëkëndësh, lloji i gjatë 220/3SL 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8 8
Bëje i dy leva gomave 1657BLUE 1
Kryqëzor (PH) kaçavidë elektronike 615E PH 00x60 1
celes trefishohet foli 1631/2 1
Tool Wrap 970WRAP 500 x 285 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.