More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Installation kit includes spindle with two threaded handles, adaptors for following standard bearings: 608, 1526, 6000, 6001, 6802, 6803, 6804, 6805, 6900, 6901, 6902, 6903, R6, 28x17 (Hope), BB30, all Press-fit standards and two different sized plastic coated adaptors, to protect carbon surfaces during bearing installation.
 • One of the threaded handles includes a quick release system for quick and easy use.
 • Removal kit includes heavy duty slide hammer with adaptors that support bearing removal with inner bearing dimensions 6.5-8,10-12, 12-15, 17-20, 22-28, 30-36mm.
 • All parts come arranged in a cut-out foam trays, that fits our Europlus, Eurovision, Eurostyle and Hercules trolleys
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Bearing service tool tray 629062 1600SOS20 30
Handle with threaded rod for bearing press kit 1721 1721.4 1
Quick slide handle for 1721 1721.3 1
Bearing press protector 1721.2 , 2
Bearing press adaptor 1721.1 8 x 22 - 608, 10 x 22 - 6900, 10 x 26 - 6000, 12 x 24 - 6901, 12 x 28 - 6001, 15 x 24 - 6802, 15 x 26 - 1526, 15 x 28 - 6902, 17 x 26 - 6803, 17 x 28 - 17286, 17 x 30 - 6903, 20 x 32 - 6804, 22 x 41 (2x), 24 x 41-BB86/92 (2x), DUB 29×42 (2x), 25 x 37 - 6805, 30 x 42 - BB30 (2x), 9.5 x 22.2 (3/8" x 7/8") - R6 18
Dorëza e ndrruesit per 689/2bi 689.1/4 6,5 - 8, 10 - 12, 12 - 15, 17 - 20, 22 - 28, 30 - 36 6
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.