More About Product

Product features

  • Each foam tray is available separately to match your needs.
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Bike tool set in SOS tool tray 629186 1600SOS18 21
Bottom bracket socket BSA30 1671.BSA30 1
Bottom bracket socket MegaEVO 1671.MEvo 1
Bottom bracket socket 16 Notch 1671.16N 1
Bottom bracket socket T47 1671.T47 1
Bottom bracket socket BB9000 1671.BB9000 1
Bottom bracket socket BBR60 1671.BBR60 1
Mjet për heqjen kllapa fund duke mbajtur BB30 & DUB 1625/2 80 1
Mjet për largimin e poshtme BB90 kllapa 1625/2BB90 1
Mjet fishekë fund kllapa 1671.2/4 1
Shtrirjes Rotorit pirun 1666/2DP 2,2 1
Disc brake piston spreader 1750/2DP 1
Thithi DT zvicerane celes Torx 1630/4DTPR 1
celes për fiksimin foli banesë 1632 1
Foli celes, 5 dhe 5.5 mm 1636/2P 5.5x6, 5x5,5 2
celes foli, Shimano 1634/2P 4,3x4,4 1
Foli celes 1633/2P 4x4,4, 3,3x3,45 2
celes foli, Mavik 1635/2P 1
Bëje i dy leva gomave metalike 1657/2A 1
Bëje i dy leva gomave 1657BLUE 1
SOS tool tray for 1600SOS18 vl1600SOS18 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.