1600SOS17 I RI

More About Product

Product features

 • We took the tools from our Professional Mechanic Work Bench and adopted the SOS inserts to fit drawers of our trolleys. The selection of tools is now available in seven individual trays made of high-quality foam (from model 1600SOS13 to model 1600SOS19), where each tool has its own place. Foam trays fit all models of Europlus, Eurovision, Eurostyle and Hercules carriages.
 • Each foam tray is available separately to match your needs.
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Bike tool set in SOS tool tray 629188 1600SOS17 18
Mjet fishekë fund kllapa 1671.8/2BI 1
Crank cap tool 1609.1 1
Master chain tool 1647/2BBI 1
Dana Master Link 1720/2DP 1
Zinxhiri kontrollor, për përdorim profesional 1643/4 0 - 1,2 1
Temë kon fiksime voztar 1662/4 1
Standard, Shimano Octalink dhe Isis fiksime voztar me të trajtojë 1661.3/4DP 1
celes këmbe, profi 1613/2BI 15 1
Shtrëngojë kthyeshëm 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
mbartës e volant 1670/2BI 11/12, 13/14 2
Mbartës volant Shimano® 1670.1/4 1
Mbartës volant Suntour® 1670.2/4 1
Mbartës volant Suntour® 1670.3/4 1
Volant mbartës CAMPAGNOLO ® 1670.4/4 1
Mbartës volant Shimano® 1670.5/4 1
Mbartës volant për BMX ® 1670.6/4 1
Cassette lockring tool with 12mm guide pin 1670.9/4 1
SOS tool tray for 1600SOS17 vl1600SOS17 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.