1600SOS16

Product features

 • We took the tools from our Professional Mechanic Work Bench and adopted the SOS inserts to fit drawers of our trolleys. Selection of tools is now available in seven individual trays made of high quality foam (from model 1600SOS13 to model 1600SOS19), where each tool has its own place. Foam trays fit our Europlus, Eurovision, Eurostyle and Hercules trolleys.
 • To better suit your needs each foam tray with tools is available separately.

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Bike tool set in SOS tool tray 627166 1600SOS16 - 7
celes kon, vetëm njëanshëm 1617/2DP 30, 32, 36 3
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 0.8 x 4.0x125, 1.0 x 5.5x125 2
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100 2
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Pjesë ndërrimi

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.