1600SOS15 I RI

More About Product

Product features

 • We took the tools from our Professional Mechanic Work Bench and adopted the SOS inserts to fit drawers of our trolleys. The selection of tools is now available in seven individual trays made of high-quality foam (from model 1600SOS13 to model 1600SOS19), where each tool has its own place. Foam trays fit all models of Europlus, Eurovision, Eurostyle and Hercules carriages.
 • Each foam tray is available separately to match your needs.
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Bike tool set in SOS tool tray 629192 1600SOS15 47
celes Tre këmbë magji 1781/2HX 2x2,5x3, 4x5x6 2
Tre këmbë celes Torx 1781/2TX 10x15x25 1
Celes me profilin TX dhe vrimë 220/7TX TR 10 1
Celes Imbuse gjashtëkëndësh 220/3 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8 8
Celes Imbuse gjashtëkëndësh, lloji i gjatë 220/3L 10, 12 2
Fundi forme topi gjashtëkëndësh, lloji i gjatë 220/3SL 3, 4, 5, 6, 8 5
Electronic torque wrench 266B , 2
Gjashtëkëndor kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4 " 187/2HX 3, 4, 5, 6 4
Kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore me TX profilit të 1/4 " 187/2TX TX 10, TX 15, TX 25, TX 27, TX 30 5
Përshtatës 1/4" 188.7/2 1/4" - 3/8" 1
Zgjerim 1/4" 188.4/2 1/4"x100 1
Zgjerim 1/2" 190.4/1 1/2"x125 1
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4" 188/2 6p 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 7
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 " 190/1 6p 15 1
Gjashtëkëndor fole-prize-prize-pjesa femnore kaçavidë 1/2 " 192/2HX 6, 8 2
Kohësh gjashtëkëndor fole-prize-prize-pjesa femnore kaçavidë 1/2 " 192/2HXL 10x100 1
Përshtatës 1/2 " 190.7/2 1/2"x3/8" 1
Kthyeshëm trajtuar 1/2" 190.2/1BI 1/2"x450 1
Shtrëngojë kthyeshëm 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
SOS tool tray for 1600SOS15 vl1600SOS15 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.