1600ROLL-P

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

Unior's Professional Tool Wrap is big enough to fit all of the tools and bits that a more mechanically skillful cyclist will want to have at hand. Professional mechanics will love the size and organization of it, so don’t be surprised when you see these in the team cars on the next Grand Tour or in the feed zone of the mountain bike or CX world cups. This version includes following tools:
 • Long ball end hexagon wrench, sizes 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8 mm
 • TX profile wrench, size T25
 • Crank cap tool
 • Chain tool
 • Round spoke wrench
 • Set of two tire levers
 • Crosstip screwdriver PH0
 • Pro Socket Handle
 • Chain wear indicator
 • Cassette wrench and Cassette lockring tool
 • 2-For-1 disc brake tool

Roll features:

 • Aluminum eyelets for setting the wrap on the car seat, with fixation under the head rest
 • Strong Velcro® straps for secure closing
 • Side pockets with full flaps closing for parts or additional tools
 • Additional elastic straps for even more tools
 • Made from coated PU material, waterproof and oil resistant
 • You can fit mini pump in there as well
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Pro Tool Roll Set 628715 1600ROLL-P 20
Pro Socket Handle 190.8/2BI 1/2" 1
Crank cap tool 1609.1 1
Zinxhir mjet lloj vidë, themelore 1647HOBBY/4P 1
Tregues Zinxhiri veshin 1644/6 1
mbartës e volant 1670/2BI 11/12 1
Çelës imbus, TX profil 220/7TXN TX 25 1
Mbartës volant Shimano® 1670.5/4 1
celes trefishohet foli 1631/2 1
Bëje i dy leva gomave 1657BLUE 1
Kaçavidë kryq (PH) elektronikë 615E PH 00x60 1
2-in-1 Disc Brake Tool 1757/2DP 1
Imbus i gjatë për kënde 220/3SL 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8 8
Pro Tool Roll 970ROLL-P 650 x 380 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Photo (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.