1600RN

Product features

 • Tool kit for the hardcore road rider that likes to keep his bike in perfect order every day! The tools are easy to find in their own customer laser cut SOS foam trays surrounded by a durable Thermoplastic travel and storage box.

The Pro Road Kit includes the most common tools to keep your bike in top shape:

 • Screw type chain tool (suitable for all kind of chains, including Campagnolo 11-speed chains)
 • chain wear indicator
 • cassette removal and installation tool
 • steel wire cutter
 • long flat nose pliers
 • round spoke wrench
 • set of two tire levers
 • set of 9 ball-end hexagonal wrenches. Sizes included 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10
 • PH Screwdriver
 • measuring tape 2m/6ft
 • number of pieces in set: 11

Fleta e të dhënave

pdfPro Road Kit - 1600RN

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Pro Road Kit 626543 1600RN - 19 3030
celes trefishohet foli 1631/2 1
Tregues Zinxhiri veshin 1644/4 1
Zinxhir mjet tip vidë 1647/2ABI 1
Bëje i dy leva gomave 1657BLUE 1
Mbartës volant me dorezë 1670.8/2BI 1
mbartës e volant 1670/2BI 11/12 1
Bëje i fundi top celes gjashtëkëndësh, lloji gjatë në klip plastike 220/3SLPH 1
Dana banesë, të gjatë 472/1BI 160 1
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 2x100 1
Matja kasetë 710R 2m/6ft 1
Kuti plastike për celes fole-prize-prize-pjesa femnore 981PB4 393x331x95 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.