1600PROKIT

Fleta e të dhënave

pdfPro Kit - 1600PROKIT

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Pro Kit tool case is real world designed and tested by the professional mechanics on the toughest races around the world.
 • Well thought out, extremely durable tool pallets organize and hold your tools in place. Pockets are designed with the size of our tools in mind. It also features a few extra pockets leaving you room to personalize your kit.
 • After designing the tool case for Pro Kit, we sat down with our team mechanics and carefully selected a set of tools that demanding bicycle mechanic will appreciate. We picked 48 pieces of our tools that are a perfect fit for a portable set, shop, home or team mechanics.
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Pro Kit 627042 1600PROKIT - 48
celes I hapure dhe I mbyllure 110/1 6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 13 x 15, 17 x 19 5
Kyç për të hapur tub 183/2 8 x 10 1
Pro Socket Handle 190.8/2BI 1/2" 1
Kaçavidë gjashtëkëndor kreu me T-dorezë 193HX 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 8
TX kaçavidë profilin me T-dorezë 193TX TX 10, TX 25 2
Celes Imbuse gjashtëkëndësh 220/3 1.5, 2, 2.5, 3 4
Fundi forem topi gjashtëkëndësh 220/3S 4, 5 2
Celes I rregullueshëm 250/1 200 1
Nonjues,Shubler matës 271 0 - 150 1
Dana motocangla kombinim 406/1BI 160 1
Anë Butt prerje 461/1BI 160 1
I brendshëmUnaza Dana jashtëm, banesë 536PLUS/1DP 140x12 - 25 1
Cable housing cutters 584/4BI 180 1
Thikë të shërbimeve 556A 160x18 1
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 1x80 1
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 0.5 x 3.0x80, 1.0 x 5.5x125 2
Bizë me të rrumbullakët, teh të dyfishtë prirje 639C 165 1
Matja kasetë 710P 3 m 1
Gjysmërrethor Ege me trajton, e qetë 761HS 150 1
çekiç plastike efekti i zhvlerësimit 819A 45 1
Piskatore banesë 1342 160 1
celes në ngarje bosht 1609/2BI 1
Foli celes 1630/2P 3.3 1
Tregues Zinxhiri veshin 1644/4 1
Shtrirjes Rotorit pirun 1666/2DP 2,2 1
mbartës e volant 1670/2BI 11/12 1
Zinxhir mjet tip vidë 1647/2ABI 1
Mbartës volant me gjilpërë udhëzues 1670.7/4 1
Cassette lockring tool with 12mm guide pin 1670.9/4 1
Dana Master Link 1720/2DP 1
Disc brake piston spreader 1750/2DP 1
Pro Kit Tool Case 970PROKIT 464x366x176 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.