1600N1
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Professional Mechanic Tool Carriage 627760 1600N1 - 127 78000
Mjet karro Eurovision 940EV6 800x440x923 1
Bike tool set in SOS tool tray 1600SOS13 1
Bike tool set in SOS tool tray 1600SOS14 1
Bike tool set in SOS tool tray 1600SOS15 1
Bike tool set in SOS tool tray 1600SOS16 1
Bike tool set in SOS tool tray 1600SOS17 1
Bike tool set in SOS tool tray 1600SOS18 1
Bike tool set in SOS tool tray 1600SOS19 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.