1600N1 I RI

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • The Professional Mechanic Tool Carriage is the equivalent of our Professional Mechanic Workbench but in carriage form allowing you flexibility of placement using high-capacity casters.
 • Containing a curated selection of the most used tools for your workshop, shows and events.
 • Featuring 7 drawers of tools all held in laser cut foam trays and an additional 8th deep drawer for storage of workshop essentials.

Carriage features:

 • Material: 1.2mm thick Premium PLUS sheet metal
 • Possibility to add accessories
 • Blind nuts for fixing accessories are mounted to the carriage
 • Static load capacity of carriage without casters: 1600kg
 • Dynamic load capacity of carriages: 500 kg
 • Maximum capacity of each drawer: 45kg
 • 8 drawers (7x L 563 x W 365 x H 70mm, 1x L 563 x W 383 x H 150mm)
 • Basic dimensions with handle and casters L 800 x W 440 x H 923mm
 • Total volume of drawers: 135 litres
 • Drawers are compatible with SOS tool trays 1/3, 2/3, 3/3

Advantages:

 • Eco friendly paint coating from Qualicoat
 • The drawers open easily - simply grip the handle and pull
 • Drawers feature a closing mechanism to prevent unwanted opening
 • Drawers have a non-slip interior synthetic lining
 • The central locking system comes with a folding key and foam keyring
 • Full extension drawers is possible and feature top quality ball-bearing slides
 • Oil and acid resistant casters of a diameter of 125mm, one with brake, which blocks spinning and swivelling of the caster
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Fletëpalosje Përgjithshëm biçikletë 625950 1600N1 150
Karrovcë për vegla EUROVISION me 8 sirtar 940EV6 800x440x923 1
Bike tool set in SOS tool tray 1600SOS19 1
Bike tool set in SOS tool tray 1600SOS18 1
Bike tool set in SOS tool tray 1600SOS17 1
Bike tool set in SOS tool tray 1600SOS16 1
Bike tool set in SOS tool tray 1600SOS15 1
Bike tool set in SOS tool tray 1600SOS14 1
Bike tool set in SOS tool tray 1600SOS13 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.