1600MASTERKIT I RI

More About Product

Product features

Master Kit is a big brother to our popular Pro Kit, designed and tested by the professional mechanics for the professional mechanics. Thoroughlythoughtout layout with extremely durable tool pockets and SOS foam traysfor practical and secure organization of your tools. Pockets are sized on the dimensions of our tools, while the foam cutouts are a perfect match for them. Personalization of the case is possible with additional pockets and modular storage space in the bottom part of the case. Tool case also features wheels and retractable handle for easy transportation and is also perfect for air travel. We picked 94 pieces of our tools for thisportable set that will suit your needs – no matter if you`re a shop, mobile, team or demanding homemechanic.
 • The toolbox is designed especially for bike tools; it’s made of heavy duty plastic and is waterproof and dustproof.
 • Flaps in the lid can be closed tightly with the Velcro straps; when closed, they also secure the tools in place. Open flaps and inner part of the lid are equipped with 44 individual pockets to carry your tools. The biggest pockets can take our T-handle hexes up to size 10, and a special small pockets can securely hold L-shaped hex down to size 1.5 or similar small tools, so nothing ever gets lost.
 • Two side tool trays with cut out SOS foam, dimensions 280 mm × 250 mm, will keep your tools in place. When not in use the trays are stored in the case, when working the trays can be fixed on the side of the case, enabling you to have all of the tools always at hand and more space on the table for other items. Side trays are built with metal chassis for stability and strength.
 • Additional SOS foam tray for tools storage (dimensions 385 mm × 280 mm) at the bottom of the case.
 • Small parts organizer with three compartments and modular parts to build up to 21 compartments
 • Additional space for spare parts and/or lubes.

Avantazhet:

 • Fully equipped tool case with 94 pieces of carefully selected high-quality Unior tools
 • Wheels and retractable handle with safety latch for easy transportation
 • The pockets are sewed together with durable nylon thread
 • Left and right SOS foam tray (280 mm × 250 mm) with tools cutouts and metal bottom that hooks on the edge of the case.
 • SOS foam tray (385 mm × 280 mm) at the bottom of the case with cutouts for bigger tools
 • Foam cutouts feature laser engraved names/codes of the tools
 • Waterproof and dustproof in accordance with IP67 certificate
 • Watertight seal around lid
 • Automatic pressure release valve
 • Easy to open/close double throw latches
 • Load tested soft grip handle
 • Robust case from heavy-duty composite
 • Corrosion free nylon pins
 • Option to lock the case with a padlock (not included)
 • Aluminum divider at the bottom of the tool case to keep your tools organized
 • Flaps neatly close into the lid of the tool case
 • The lid can carry T handle hexes up to size 10
 • Special safety tight pockets to hold small tools
 • 44 pockets in total, three SOS foam trays that can fit 50 or more tools, small parts organizer
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Master tool kit 629066 1600MASTERKIT 97
Kaçavidë gjashtëkëndor kreu me T-dorezë 193HX 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 8
TX kaçavidë profilin me T-dorezë 193TX TX 10, TX 25 2
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 1x80 1
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 0.5 x 3.0x80, 1.0 x 5.5x125 2
Dana motocangla kombinim 406/1BI 160 1
Anë Butt prerje 461/1BI 160 1
Dana Master Link 1720/2DP 1
Foli celes 1630/2P 3.3, 3.45 2
Bizë me të rrumbullakët, teh të dyfishtë prirje 639C 165 1
Piskatore banesë 1342 160 1
Celes I rregullueshëm 250/1 200 1
Nonjues,Shubler matës 271 0 - 150 1
2-for-1 Disc Brake Tool 1757/2DP 1
Mjet kuvendit thithit 1751/2T 1
Set i dy leva gomave , e zezë 1657BLACK 1
Celes Imbuse gjashtëkëndësh 220/3 1.5, 2, 2.5, 3 4
Fundi forem topi gjashtëkëndësh 220/3S 4, 5, 6 3
celes me profilin TX 220/7TXN TX 8 1
Cable housing cutters 584/4BI 180 1
Kyç për të hapur tub 183/2 8 x 10 1
celes për fiksimin foli banesë 1632 1
Valve core remover 1755/2 1
çekiç plastike efekti i zhvlerësimit 820 27 1
I sheshtë ege me trajton, i përafërt 760HB 200 1
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 " 190/1 6p 15 1
mbartës e volant 1670/2BI 11/12 1
Speed nipple bit 1756 1,5, 2,5 2
Hanger genie - Hanger alignment tool 1602/5 1
Pedal wrench 1613/2DP 15 1
Bartës thithit 1751/2 1
Shtrëngojë kthyeshëm 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Electronic torque wrench 266B 1
Shtrëngojë kthyeshëm 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Bottom bracket socket 16 Notch 1671.16N 1
Bottom bracket socket BSA30 1671.BSA30 1
Mjet fishekë fund kllapa 1671.1/4 1
Voztar shtytje bosht 1661/4 1
Matja kasetë 710P 3 m 1
Crank cap tool 1609.1 1
Zinxhiri kontrollor, për përdorim profesional 1643/4 0 - 1,2 1
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4" 188/2 6p 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 8
Përshtatës 1/4" 188.7/2 1/4" - 3/8" 1
Përshtatës 1/2 " 190.7/2 1/2"x3/8" 1
Kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore me TX profilit të 1/4 " 187/2TX TX 10, TX 15, TX 25, TX 27, TX 30 5
Gjashtëkëndor kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4 " 187/2HX 3, 4, 5, 6 4
Mbartës volant Shimano® 1670.5/4 1
Mbartës volant Shimano® 1670.1/4 1
Cassette lockring tool with 12mm guide pin 1670.9/4 1
Hub Genie 1758/4 20, 12 & 15 2
celes I hapure dhe I mbyllure 110/1 6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19 7
Vendosur heqës unazë 1701/5 1
Master chain tool 1647/2BBI 1
celes kon, vetëm njëanshëm 1617/2DP 13 (2x), 14 (2x), 15 (2x) 6
Master kit tool case 970MASTERKIT 585x361x238 1
Small parts organizer for 970Masterkit 970MASTERKIT-ORG 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Related products

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.