1600M4

Product features

  • Komplet përbëhet nga zakonisht të përdorura foli çelësat , së bashku me metal dhe leva plastike gomave dhe mjete të tjera të veçanta për biçikleta . Mjetet janë të ruajtura në një cilësi të lartë SOS tabaka shkumë që do të përshtaten në asnjë nga modelet e 938 apo 939 tonë mjet gjoks .

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Mjet Bike vendosur në SOS mjet tabaka 624363 1600M4 - 12
Trajton me bazat 1621/1ABI 14 1
Foli celes 1630/2P 3.3, 3.45 2
celes për fiksimin foli banesë 1632 1
Bëje i dy leva gomave metalike 1657/2A 1
Set i dy leva gomave , e kuqe 1657RED 1
Shtrirjes Rotorit pirun 1666/2DP 2,2 1
Mjet shtrirjes timon xhepin 1753/6 1
Përshtatës 3/8 " 238.7/1 3/8" - 1/2" 1
celes fiksohem me gjilpërë 253/2DP 2,3x2,8 1
SOS mjet tabaka për 1600M4 VL1600M4 572x270x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Pjesë ndërrimi

  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.