1600M3

Product features

  • Komplet përbëhet nga mjetet e përdorura zakonisht freewheel dhe të vendosur e wrenches të cilësisë së lartë të gjatë magji . Mjetet janë të ruajtura në një cilësi të lartë SOS tabaka shkumë që do të përshtaten në asnjë nga modelet e 938 apo 939 tonë mjet gjoks .

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Mjet Bike vendosur në SOS mjet tabaka 624362 1600M3 - 20
Mbartës volant Shimano® 1670.1/4 1
Mbartës volant Suntour® 1670.2/4 1
Mbartës volant Suntour® 1670.3/4 1
Volant mbartës CAMPAGNOLO ® 1670.4/4 1
Mbartës volant Shimano® 1670.5/4 1
Mbartës volant për BMX ® 1670.6/4 1
Mbartës volant me gjilpërë udhëzues 1670.7/4 1
mbartës e volant 1670/2BI 11/12, 13/14 2
Fundi forme topi gjashtëkëndësh, lloji i gjatë 220/3SL 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 9
Shishe hapës UNIOR me BI dorezë 45/2BI 1
SOS mjet tabaka për 1600M3 VL1600M3 572x270x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Pjesë ndërrimi

  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.