1600M2

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

  • Komplet përbëhet nga të përdorura zakonisht wrenches të hapura dhe kon së bashku me një qelesa të veçantë pedale . Mjetet janë të ruajtura në një cilësi të lartë SOS tabaka shkumë që do të përshtaten në asnjë nga modelet e 938 apo 939 tonë mjet gjoks .
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Mjet Bike vendosur në SOS mjet tabaka 624361 1600M2 - 9
celes qendër kon 1612/2A 12 x 13 1
celes këmbe, profi 1613/2BI 15 1
celes kon, vetëm njëanshëm 1617/2DP 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 7
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.