1600M1

Product features

  • Komplet përbëhet nga mjetet e përdorura zakonisht të përgjithshme për riparimin e biçikletave , të tilla si kacavida dhe pincë . Mjetet janë të ruajtura në një cilësi të lartë SOS tabaka shkumë që do të përshtaten në asnjë nga modelet e 938 apo 939 tonë

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Mjet Bike vendosur në SOS mjet tabaka 624360 1600M1 - 13
TX kaçavidë profilin me T-dorezë 193TX TX 10, TX 25, TX 30 3
Dana papagall me tapë 449/1PYTHON 240 1
Anë Butt prerje 461/1BI 140 1
Dana banesë, të gjatë 472/1BI 140 1
Cable housing cutters 584/4BI 180 1
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150 3
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100 2
SOS mjet tabaka për 1600M1 VL1600M1 572x270x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Pjesë ndërrimi

  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.