1600HOMEKIT

Fleta e të dhënave

pdfHome kit - 1600HOMEKIT

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • 34 carefully selected high-quality Unior tools are enough for much more than just basic maintenance on just about any bike. Foam trays with cutouts will keep tools organized, while the dust and waterproof case will make sure tools will be always securely stored. Included additional blank foam tray gives room for tool case personalization, it can be cut to include some of your favorite tools or removed for extra storage space.
Set includes:
 • set of 9 ball-end hexagonal wrenches. Sizes included 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10
 • Torx wrenches set 10, 15, 25, 27, 30
 • Pro Socket Handle
 • Crowfoot pedal wrench
 • Tools for removal and installation of the cassette
 • Chain tool (compatible with 11 and 12 speed chains)
 • Dana Master Link
 • Tregues Zinxhiri veshin
 • celes trefishohet foli
 • celes në ngarje bosht
 • 2-in-1 Disc Brake Tool
 • Cable housing cutters
 • Flat and PH screwdriver
 • Set of two tire levers
 • Crank cap tool and chainring nut wrench
 • Cone wrenches, sizes 13, 14, 15, 16, 17
 • Measuring tape 2m/6ft

Avantazhet:

 • 34 pieces of carefully selected high-quality Unior tools
 • Two SOS foam trays with cut outs for all of the tools, one in a lid and one at the bottom of the case
 • Foam cutouts feature laser engraved names/codes of the tools
 • Additional blank SOS foam tray for tools storage
 • Waterproof and dustproof in accordance with IP67 certificate
 • Watertight seal around lid
 • Automatic pressure release valve
 • Easy to open/close double throw latches
 • Load tested soft grip handle
 • Robust case from heavy-duty composite
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Home kit 629069 1600HOMEKIT 37
Crank cap tool 1609.1 1
celes nga poshtë kllapa, e hapur 1609/2HOBBY 1
celes qendër kon 1612/2 13 x 14x15 x 17, 13 x 14x15 x 16 2
Crowfoot pedal wrench 1613/2CF 1
celes trefishohet foli 1631/2 1
Tregues Zinxhiri veshin 1644/6 1
Zinxhir mjet tip vidë 1647/2ABI 1
Bëje i dy leva gomave 1657BLUE 1
Chain whip, multispeed 1660/2DP 1
celes për arra para dhëmbë 1668/2 1
Mbartës volant Shimano® 1670.5/4 1
Dana Master Link 1720/2DP 1
2-in-1 Disc Brake Tool 1757/2DP 1
Pro Socket Handle 190.8/2BI 1/2" 1
Set imbus i gjatë për kënde, në kuti plastike 220/3SLPH 1
Çelës imbus, TX profil 220/7TXN TX 10, TX 15, TX 25, TX 27, TX 30 5
Cable housing cutters 584/4BI 180 1
Kaçavidë e rrafshtë CR 605CR 0.8 x 4.0x100 1
Kaçavidë kryq (PH) CR 615CR PH 2x100 1
Metër për matje 710R 2m/6ft 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Photo (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.