Product features

  • Ndërmjetëm vendosur mjet biçikletë plotëson nevojat mekanik më të kërkuar-së.
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Bëje i mjeteve biçikletë 37 copë 622875 1600EN - 36
celes në ngarje bosht 1609/2BI 1
celes këmbe, profi 1613/2BI 15 1
Shtrirjes Rotorit pirun 1666/2DP 2,2 1
Bëje i dy leva gomave 1657BLUE 1
celes kon, vetëm njëanshëm 1617/2DP 13, 14, 15, 16, 17 5
Disc brake piston spreader 1750/2DP 1
Chain whip, multispeed 1660/2DP 1
Voztar shtytje bosht 1661/4 1
Mbartës volant Shimano® 1670.5/4 1
Mjet fishekë fund kllapa 1671.1/4 1
Mjet fishekë fund kllapa 1671.2/4 1
Pa argjendar arrë filetuar 1682/4 1
Zinxhir mjet tip vidë 1647/2ABI 1
Çelës I rregullueshëm 250/1 300 1
Imbus T-dorezë 193HX 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 7
Çelës imbus, i gjatë 220/3L 2 1
TX kaçavidë profilin me T-dorezë 193TX TX 25 1
Cable housing cutters 584/4BI 180 1
Kaçavidë kryq (PH) TBI 615TBI PH 1x80 1
Garë Crown vendosjen sistemi 1683/5A 1"x1.1/8"x1.1/4"x1.1/2" 1
Kaçavidë e rrafshtë TBI 605TBI 0.5 x 3.0x80 1
Dana teli e brendshme me bllokohet sigurisë 1642.1/2P 1
Mbartës filxhan vendosur kreu 1681/4 1.1/4"x1.1/8"x1.1/4" 1
Tregues Zinxhiri veshin 1644/4 1
Platformës AP1 1
Unior Bicycle Mechanics Book #1 KAT.BIKEBOOK1 EN 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.