1600E1N

Product features

  • Ndërmjetëm vendosur mjet biçikletë plotëson nevojat mekanik më të kërkuar-së.
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Bëje i mjeteve biçikletë në kuti mjet 623008 1600E1N - 35
Bëje i mjeteve biçikletë 37 copë 1600EN 1
SOS mjet tabaka për 911 911VSOS 95x447x30 1
Kuti për vegla - 5 pjesësh 911/5 460x210x220 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.