1600CN

Product features

 • Toolset is intended for home use as well as for professional mobile mechanics.
 • Tools are stored in a compact plastic toolbox inside two high quality foam trays, where each tool finds its place.

Set includes all the most common tools to service your bike:

 • Three-legged hex and torx wrench of all important sizes
 • Screw type chain tool, master Link pliers and chain wear indicator
 • Tools for removal and installation of cassette
 • Hollow tech bottom bracket wrench
 • Pocket wheel truing tool and round spoke wrench
 • Bike brake disc spreader
 • Rotor truing fork
 • Steel wire cutter
 • Flat and PH screwdriver
 • Set of two tire levers

Fleta e të dhënave

pdfPro Home Kit - 1600CN

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Pro Home Kit 625141 1600CN - 19
celes në ngarje bosht 1609/2BI 1
celes trefishohet foli 1631/2 1
Tregues Zinxhiri veshin 1644/4 1
Zinxhir mjet tip vidë 1647/2ABI 1
Bëje i dy leva gomave 1657BLUE 1
Shtrirjes Rotorit pirun 1666/2DP 2,2 1
Mbartës volant me dorezë 1670.8/2BI 1
mbartës e volant 1670/2BI 11/12 1
Dana Master Link 1720/2DP 1
Disc brake piston spreader 1750/2DP 1
Mjet shtrirjes timon xhepin 1753/6 1
celes Tre këmbë magji 1781/2HX 4x5x6, 2x2,5x3 2
Tre këmbë celes Torx 1781/2TX 10x15x25 1
Celes Imbuse gjashtëkëndësh, lloji i gjatë 220/3L 8 1
Cable housing cutters 584/4BI 180 1
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 1.0 x 5.5x125 1
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 2x100 1
Kuti plastike për celes fole-prize-prize-pjesa femnore 981PB4 393x331x95 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.