Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik

Avantazhet:

 • shtrëngojë: punon si rrugë, drejtim vidë mund të ndryshohet me buton
 • 72 - dhëmbët, 5 ° kënd të punës
 • Unazë të ndaluar nga ana unazë e celes pengon gabim të papritur e celes nga arrë dhe pozicionimin mbrapa në arrë.
 • Ajo mundëson shtrëngim të shpejtë dhe të lehtë të arrë pa shkaktuar dëme në të përdoruesit dhe të shpejtë, të shpëtuar dhe pozicionimin e saktë e celes në arrë.
#title#
kodWrench sizeLenghtWidthGjerësiaThicknessThicknesspeshë-- prazen stolpec --
622818813417,116,78,44,740
622819915821218,45,555
6228201015821218,45,560
6228211116422,6239,7670
6228221216723,8259,76,280
6228231317724,927,59,76,096
62282414189272910,17125
6228251519828,131,511,77,2150
6228261620429,93311,77,5165
6228271722431,934,911,78183
6228281824534,438,9128,8210
6228291924534,438,91912230
6228312128045,742,614,29,5358
6228322228045,742,614,29,5378
6228342431051,746,514,710480
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Photo (pictures)

Questions & Answers

 • Do wrenches with a ratchet need to be oiled?
  No, the ratchet mechanism should not be oiled, but the dirt should be removed with a non-corrosive cleaning agent.
 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.