Çekiç pneumatik dhe fole-prize-prize-pjesa femnore vendosur 3/8 "në kuti plastike

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Çekiç pneumatik dhe fole-prize-prize-pjesa femnore vendosur 3/8 "në kuti plastike 615516 1565 10 - 27 17
Shtrëngojë pneumatike çekiç 1/2 " 1561 1/2"/824 Nm 1
Ndikimi zgjerim 1/2" 231.4/4 1/2"x125, 1/2"x75 2
Pajisje Ndikimi 1/2" 231.8/4 10 - 14, 15 - 32 2
Ndikimi fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 " 231/4 6p 10, 13, 17, 19, 21, 22, 24, 27 8
Ndikimi fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 ", pikë gjatë 231/4L6p 17, 19, 21, 22, 24, 27 6
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (Video)

  • Grip ergonomik

    Mjetet ajrore UNIOR funksion një rrokje ergonomik për trajtimin e lehtë, ndërsa shtresë e jashtme e tyre të fuqishme garanton një jetëgjatësi të gjatë madje edhe në kushtet më të vështira të punës-site. Materialet cilësi të lartë dhe të lartë saktësi make i mekanizmit makinë vouches për funksionimin e saj të përsosur në çift rrotullues të lartë, ndërsa krerët që veprojnë e mjet janë të ngrohjes fizikisht për të përballojë ngarkesa të mëdha dhe përdorimit të gjatë.
  • Ekzekutimi i efektshëm

    Në sajë të fuqisë së ajrit të ngjeshur, UNIOR vegla pneumatike të mundësuar një ekzekutim të shpejtë dhe të thjeshtë, të sigurt dhe efikas të punëve të ndryshme. Mjetet e përkushtuar të lehtësuar punën në riparimin e makinave dyqane, dhe industritë e ndërtimit dhe të drurit.
  • Standardet më të larta të sigurisë

    Mjetet ajrore UNIOR dallohen për cilësinë e tyre të lartë dhe operimin e sigurt plotësimin e standardeve të larta të sigurisë. Përdorimi i tyre i thjeshtë i bën mjetet të përshtatshme për DIY si dhe përdoruesit profesionistë, të cilët mund të zgjedhin midis arpion ndryshme pneumatike, çekiç ajrit dhe vendos që përmbajnë pajisje të ndryshme dhe shtesat.