1552

Product features

 • free speed 150 revolution per minutes
 • max. torque 90 Nm
.
 • recommended air pressure: 6,2 Bar
 • air consumption 113 l/min
 • gji ajrit 1/4 "

Avantazhet:

 • thick wall ratchet head
 • ball bearing
 • cushioned grip
 • new air regulator
 • 360° swivel air inlet
 • rear exhaust
 • low noise 79dB(A)
 • small and compact tool
 • quality production
 • handy turn-on switch
 • fast and handy adjustment of the rotation direction

Përdorim:

 • industria e makinave
 • industria avion
 • pajisje bujqësore
 • industria e rëndë
 • makineri më të mëdha të ndërtimit
 • industria e ndërtimit të anijeve
 • montimi individuale

E rëndësishme!

 • Përdorimi i UNIOR NDIKIMIT bazat është i rekomanduar.
#title#
kodSign SQ 4-point profileLenghtThicknessWidthçift ​​rrotulluespeshë-- prazen stolpec -- 
6275671/2"2565647,8901332
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Accessories

Related products

 • Grip ergonomik

  Mjetet ajrore UNIOR funksion një rrokje ergonomik për trajtimin e lehtë, ndërsa shtresë e jashtme e tyre të fuqishme garanton një jetëgjatësi të gjatë madje edhe në kushtet më të vështira të punës-site. Materialet cilësi të lartë dhe të lartë saktësi make i mekanizmit makinë vouches për funksionimin e saj të përsosur në çift rrotullues të lartë, ndërsa krerët që veprojnë e mjet janë të ngrohjes fizikisht për të përballojë ngarkesa të mëdha dhe përdorimit të gjatë.
 • Ekzekutimi i efektshëm

  Në sajë të fuqisë së ajrit të ngjeshur, UNIOR vegla pneumatike të mundësuar një ekzekutim të shpejtë dhe të thjeshtë, të sigurt dhe efikas të punëve të ndryshme. Mjetet e përkushtuar të lehtësuar punën në riparimin e makinave dyqane, dhe industritë e ndërtimit dhe të drurit.
 • Standardet më të larta të sigurisë

  Mjetet ajrore UNIOR dallohen për cilësinë e tyre të lartë dhe operimin e sigurt plotësimin e standardeve të larta të sigurisë. Përdorimi i tyre i thjeshtë i bën mjetet të përshtatshme për DIY si dhe përdoruesit profesionistë, të cilët mund të zgjedhin midis arpion ndryshme pneumatike, çekiç ajrit dhe vendos që përmbajnë pajisje të ndryshme dhe shtesat.