Product features

 • Numri I rrotullimeve ne levizje bosh: 200 rpm
 • max. çift ​​rrotullues 54 Nm
 • Presioni i rekomanduar i furnizimit me ajër: 6.2 bar
 • Konsumi i ajrit të kompresuar: 113 l/min
 • gji ajrit 1/4 "
 • për vida deri në M8

Avantazhet:

 • kokë e ngushtë arpion
 • kushinetë topash
 • dorezë gome
 • sistem i ri i rregullimit të rrjedhës së ajrit
 • valvula rrotulluese për furnizimin me ajër: 360°
 • valvula e shkarkimit në anën e pasme të dorezës
 • Niveli i ulët i zhurmës: 79dB(A)
 • mjet i lehtë dhe kompakt, i përshtatshëm për hapësirë ​​të kufizuar
 • punim cilësor
 • Nderprese i përshtatshëm
 • rregullim i shpejtë dhe i përshtatshëm i drejtimit të rrotullimit

Përdorim:

 • industria e makinave
 • industria avion
 • pajisje bujqësore
 • industria e rëndë
 • makineri më të mëdha të ndërtimit
 • industria e ndërtimit të anijeve
 • montimi individuale
 • E rëndësishme!
 • Përdorimi i UNIOR NDIKIMIT bazat është i rekomanduar.
#title#
kodSign SQ 4-point profileLenghtThicknessWidthçift ​​rrotulluesPeshë
6275663/8"1964940,854748
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Accessories

Safety tips

check-mark-yes.png
 • The pressure in the tool during the operation has to be at least 6.2 bar for the tool to work properly.
 • Regularly clean and dry the air filters and inlet air supply.
 • Always use clean and dry air with the correct mixture of oil, for maximum tool life.
 • Check the joints and ensure that the tubes and other equipment are not damaged before use.
 • All tools should be gently oiled prior to being stored.
 • Always store pneumatic tools in dry places away from water.
 • Always use original spare parts.
 • Repairs can be performed only by authorised staff people authorised by Unior d.d.
check-marks-no.png
 • Always disconnect tools not in use from the air supply.

Photo (pictures)

 • Grip ergonomik

  Mjetet ajrore UNIOR funksion një rrokje ergonomik për trajtimin e lehtë, ndërsa shtresë e jashtme e tyre të fuqishme garanton një jetëgjatësi të gjatë madje edhe në kushtet më të vështira të punës-site. Materialet cilësi të lartë dhe të lartë saktësi make i mekanizmit makinë vouches për funksionimin e saj të përsosur në çift rrotullues të lartë, ndërsa krerët që veprojnë e mjet janë të ngrohjes fizikisht për të përballojë ngarkesa të mëdha dhe përdorimit të gjatë.
 • Ekzekutimi i efektshëm

  Në sajë të fuqisë së ajrit të ngjeshur, UNIOR vegla pneumatike të mundësuar një ekzekutim të shpejtë dhe të thjeshtë, të sigurt dhe efikas të punëve të ndryshme. Mjetet e përkushtuar të lehtësuar punën në riparimin e makinave dyqane, dhe industritë e ndërtimit dhe të drurit.
 • Standardet më të larta të sigurisë

  Mjetet ajrore UNIOR dallohen për cilësinë e tyre të lartë dhe operimin e sigurt plotësimin e standardeve të larta të sigurisë. Përdorimi i tyre i thjeshtë i bën mjetet të përshtatshme për DIY si dhe përdoruesit profesionistë, të cilët mund të zgjedhin midis arpion ndryshme pneumatike, çekiç ajrit dhe vendos që përmbajnë pajisje të ndryshme dhe shtesat.