1518

Product features

 • Shpejtësia pa pagesë 11000 revolucion në minuta
 • Presioni maksimal të ajrit: 6, 2 Bar
 • konsumi i ajrit 170 l / min
 • gji ajrit 1/4 "

Avantazhet:

 • lëvizshëm të trajtojë
 • levë sigurisë parandalon kthesë të padëshiruar

Përdorim:

 • mbrojtjen nga pjesët e rradhës
 • gjithashtu i përshtatshëm për përdorim në dhoma të vogla / vende
 • industria mjet
 • pastrimi i saldimet
 • pastrimi i sipërfaqeve të betonit dhe mur
 • pastrimin e siperfaqeve te drurit
 • heqjen e ngjyrave dhe llak
 • heqjen e ndryshk
 • prerja transportuesit profilin dhe fletë metalike
 • përdorim tjetër në shtëpi
#title#
kodLenghtThicknessDiameterpeshë-- prazen stolpec -- 
617730230901252175
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Accessories

Related products

 • Grip ergonomik

  Mjetet ajrore UNIOR funksion një rrokje ergonomik për trajtimin e lehtë, ndërsa shtresë e jashtme e tyre të fuqishme garanton një jetëgjatësi të gjatë madje edhe në kushtet më të vështira të punës-site. Materialet cilësi të lartë dhe të lartë saktësi make i mekanizmit makinë vouches për funksionimin e saj të përsosur në çift rrotullues të lartë, ndërsa krerët që veprojnë e mjet janë të ngrohjes fizikisht për të përballojë ngarkesa të mëdha dhe përdorimit të gjatë.
 • Ekzekutimi i efektshëm

  Në sajë të fuqisë së ajrit të ngjeshur, UNIOR vegla pneumatike të mundësuar një ekzekutim të shpejtë dhe të thjeshtë, të sigurt dhe efikas të punëve të ndryshme. Mjetet e përkushtuar të lehtësuar punën në riparimin e makinave dyqane, dhe industritë e ndërtimit dhe të drurit.
 • Standardet më të larta të sigurisë

  Mjetet ajrore UNIOR dallohen për cilësinë e tyre të lartë dhe operimin e sigurt plotësimin e standardeve të larta të sigurisë. Përdorimi i tyre i thjeshtë i bën mjetet të përshtatshme për DIY si dhe përdoruesit profesionistë, të cilët mund të zgjedhin midis arpion ndryshme pneumatike, çekiç ajrit dhe vendos që përmbajnë pajisje të ndryshme dhe shtesat.