Product features

 • Shpejtësia pa pagesë 20000 revolucion në minuta
 • Presioni maksimal të ajrit: 6, 2 Bar
 • Konsumi i ajrit 113 l / min
 • gji ajrit 1/4 "
 • 6 mm Kapaciteti kallamidhe
 • brendshëm 10mm Madhësia e gete

Avantazhet:

 • ky botim kënd mundëson qasje në vende të vështira-për-të arritur cilat mulli normale nuk mund të arrijnë
 • levë të sigurisë e cila pengon aksidentale kthehet-në
 • fiksim e thjeshtë e rrotave hollë cut-off (bluarje / lustrim këmbët) dhe pjesë të tjera / zgjerim
 • Fuqia ekstreme në bazë të madhësisë
 • mjet i vogël dhe kompakt
 • rregullimi vazhdimisht e ndryshueshme e rpm

Përdorim:

 • rëndë saktë
 • rëndë të plotë
 • industria mjet
 • industria e makinave
 • industria avion
 • pastrimi i saldimet
 • pastrimi i sipërfaqeve të betonit dhe mur
 • pastrimin e siperfaqeve te drurit
 • heqjen e ngjyrave dhe llak
 • heqjen e ndryshk
 • rëndë i kushinetave
 • rëndë i valvulave motorike
 • rëndë e mjeteve dhe mbështjellje
 • sipërfaqeve të ndryshme të tjera
#title#
kodLenghtThicknessPeshë
61773216276740
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Accessories

Safety tips

check-mark-yes.png
 • The pressure in the tool during the operation has to be at least 6.2 bar for the tool to work properly.
 • Regularly clean and dry the air filters and inlet air supply.
 • Always use clean and dry air with the correct mixture of oil, for maximum tool life.
 • Check the joints and ensure that the tubes and other equipment are not damaged before use.
 • All tools should be gently oiled prior to being stored.
 • Always store pneumatic tools in dry places away from water.
 • Always use original spare parts.
 • Repairs can be performed only by authorised staff people authorised by Unior d.d.
check-marks-no.png
 • Always disconnect tools not in use from the air supply.

Photo (pictures)

 • Grip ergonomik

  Mjetet ajrore UNIOR funksion një rrokje ergonomik për trajtimin e lehtë, ndërsa shtresë e jashtme e tyre të fuqishme garanton një jetëgjatësi të gjatë madje edhe në kushtet më të vështira të punës-site. Materialet cilësi të lartë dhe të lartë saktësi make i mekanizmit makinë vouches për funksionimin e saj të përsosur në çift rrotullues të lartë, ndërsa krerët që veprojnë e mjet janë të ngrohjes fizikisht për të përballojë ngarkesa të mëdha dhe përdorimit të gjatë.
 • Ekzekutimi i efektshëm

  Në sajë të fuqisë së ajrit të ngjeshur, UNIOR vegla pneumatike të mundësuar një ekzekutim të shpejtë dhe të thjeshtë, të sigurt dhe efikas të punëve të ndryshme. Mjetet e përkushtuar të lehtësuar punën në riparimin e makinave dyqane, dhe industritë e ndërtimit dhe të drurit.
 • Standardet më të larta të sigurisë

  Mjetet ajrore UNIOR dallohen për cilësinë e tyre të lartë dhe operimin e sigurt plotësimin e standardeve të larta të sigurisë. Përdorimi i tyre i thjeshtë i bën mjetet të përshtatshme për DIY si dhe përdoruesit profesionistë, të cilët mund të zgjedhin midis arpion ndryshme pneumatike, çekiç ajrit dhe vendos që përmbajnë pajisje të ndryshme dhe shtesat.