1515

Product features

 • i kthyeshëm
 • Shpejtësia pa pagesë 1800 revolucion në minuta
 • Presioni maksimal të ajrit: 6, 2 Bar
 • konsumi i ajrit 113 l / min
 • gji ajrit 1/4 "
 • kapaciteti hedhje 1,0 - 10mm
 • fije gisht 3/8 "24 UNF
 • brendshëm 10mm madhësia e gete

Avantazhet:

 • Fuqia ekstreme në bazë të madhësisë
 • peshë e lehtë, kompakt dhe i lehtë për ta zotëruar mjet
 • dobishëm kaloni ana-në
 • trajtuar në formë ergonomike për punë pa përpjekje
 • mbuluar plastike për të trajtuar lag vibracionet
 • kthese kthyeshëm
 • shërbyes të shpejtë ndryshim
#title#
kodLenghtWidthpeshë-- prazen stolpec -- 
6177261901501360
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Accessories

Related products

 • Grip ergonomik

  Mjetet ajrore UNIOR funksion një rrokje ergonomik për trajtimin e lehtë, ndërsa shtresë e jashtme e tyre të fuqishme garanton një jetëgjatësi të gjatë madje edhe në kushtet më të vështira të punës-site. Materialet cilësi të lartë dhe të lartë saktësi make i mekanizmit makinë vouches për funksionimin e saj të përsosur në çift rrotullues të lartë, ndërsa krerët që veprojnë e mjet janë të ngrohjes fizikisht për të përballojë ngarkesa të mëdha dhe përdorimit të gjatë.
 • Ekzekutimi i efektshëm

  Në sajë të fuqisë së ajrit të ngjeshur, UNIOR vegla pneumatike të mundësuar një ekzekutim të shpejtë dhe të thjeshtë, të sigurt dhe efikas të punëve të ndryshme. Mjetet e përkushtuar të lehtësuar punën në riparimin e makinave dyqane, dhe industritë e ndërtimit dhe të drurit.
 • Standardet më të larta të sigurisë

  Mjetet ajrore UNIOR dallohen për cilësinë e tyre të lartë dhe operimin e sigurt plotësimin e standardeve të larta të sigurisë. Përdorimi i tyre i thjeshtë i bën mjetet të përshtatshme për DIY si dhe përdoruesit profesionistë, të cilët mund të zgjedhin midis arpion ndryshme pneumatike, çekiç ajrit dhe vendos që përmbajnë pajisje të ndryshme dhe shtesat.