1514PB

Product features

  • Dimensioni i kuti: 307 x 260 x 70
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Goditje e çekiç pneumatik, me grup të daltë 619964 1514PB - 7
Goditje e çekiç pneumatik 1514 170 1
Banesë daltë 1514A1 182 1
Spitz 1514A2 180 1
Gozhdë e vogël dhe saldim shllak daltë 1514A3 180 1
Prerja fletë daltë 1514A4 180 1
V buzë daltë 1514A5 190 1
Të gjerë daltë 1514A6 178 1
Kuti plastike për celes fole-prize-prize-pjesa femnore 981PBM2 307x260x74 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Grip ergonomik

    Mjetet ajrore UNIOR funksion një rrokje ergonomik për trajtimin e lehtë, ndërsa shtresë e jashtme e tyre të fuqishme garanton një jetëgjatësi të gjatë madje edhe në kushtet më të vështira të punës-site. Materialet cilësi të lartë dhe të lartë saktësi make i mekanizmit makinë vouches për funksionimin e saj të përsosur në çift rrotullues të lartë, ndërsa krerët që veprojnë e mjet janë të ngrohjes fizikisht për të përballojë ngarkesa të mëdha dhe përdorimit të gjatë.
  • Ekzekutimi i efektshëm

    Në sajë të fuqisë së ajrit të ngjeshur, UNIOR vegla pneumatike të mundësuar një ekzekutim të shpejtë dhe të thjeshtë, të sigurt dhe efikas të punëve të ndryshme. Mjetet e përkushtuar të lehtësuar punën në riparimin e makinave dyqane, dhe industritë e ndërtimit dhe të drurit.
  • Standardet më të larta të sigurisë

    Mjetet ajrore UNIOR dallohen për cilësinë e tyre të lartë dhe operimin e sigurt plotësimin e standardeve të larta të sigurisë. Përdorimi i tyre i thjeshtë i bën mjetet të përshtatshme për DIY si dhe përdoruesit profesionistë, të cilët mund të zgjedhin midis arpion ndryshme pneumatike, çekiç ajrit dhe vendos që përmbajnë pajisje të ndryshme dhe shtesat.