Product features

 • Shpejtësia pa pagesë 10000 revolucion në minuta
 • Presioni maksimal të ajrit: 6,2 Bar
 • konsumi i ajrit 212 l / min
 • gji ajrit 1/4 "
 • Mulli velcro pneumatike

Avantazhet:

 • formë ergonomik i trajtuar mundëson kontroll të mirë dhe ndalon rrëshqitje
 • të përshtatshme për të si dhe për ata që punojnë me dorën e majtë
 • heshtur dhe i fuqishëm makinë
 • dobishëm mbi / mbyllur switch
 • shterimi i pjesëve në një qese për një vend pune të pastër
 • tub fleksibile dhe të fuqishme për pastrimin e pluhurit
 • ajo nuk largohet skajet mbi platformë pune
 • kushte më të mira të punës për shkak të vibracioneve minimale
 • Fuqia ekstreme në bazë të peshës së tij (1.2 kg)

Përdorim:

 • punëtori automjeteve
 • përgatitjen e platformave të ndryshme të punës për procesin e mëtejshëm
 • ideale për bluarje ndërtimi çeliku, metalet dhe druri
 • Baza e Sander është sistem Velcro ™ e cila është: i shpejtë, i thjeshtë dhe të sigurt në malin dhe çmontuar pad ndryshme mulli. Ky sistem është duke u përdorur për raste të ndryshme - shembulli më i mirë është trajnimi këpucë me Velcro fiksim ™.
#title#
kodnr.LenghtThicknessDiameterpeshë-- prazen stolpec --
6177332.52201051501600
61771352201051501615
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Accessories

Safety tips

check-mark-yes.png
 • The pressure in the tool during the operation has to be at least 6.2 bar for the tool to work properly.
 • Regularly clean and dry the air filters and inlet air supply.
 • Always use clean and dry air with the correct mixture of oil, for maximum tool life.
 • Check the joints and ensure that the tubes and other equipment are not damaged before use.
 • All tools should be gently oiled prior to being stored.
 • Always store pneumatic tools in dry places away from water.
 • Always use original spare parts.
 • Repairs can be performed only by authorised staff people authorised by Unior d.d.
check-marks-no.png
 • Always disconnect tools not in use from the air supply.

Photo (pictures)

 • Grip ergonomik

  Mjetet ajrore UNIOR funksion një rrokje ergonomik për trajtimin e lehtë, ndërsa shtresë e jashtme e tyre të fuqishme garanton një jetëgjatësi të gjatë madje edhe në kushtet më të vështira të punës-site. Materialet cilësi të lartë dhe të lartë saktësi make i mekanizmit makinë vouches për funksionimin e saj të përsosur në çift rrotullues të lartë, ndërsa krerët që veprojnë e mjet janë të ngrohjes fizikisht për të përballojë ngarkesa të mëdha dhe përdorimit të gjatë.
 • Ekzekutimi i efektshëm

  Në sajë të fuqisë së ajrit të ngjeshur, UNIOR vegla pneumatike të mundësuar një ekzekutim të shpejtë dhe të thjeshtë, të sigurt dhe efikas të punëve të ndryshme. Mjetet e përkushtuar të lehtësuar punën në riparimin e makinave dyqane, dhe industritë e ndërtimit dhe të drurit.
 • Standardet më të larta të sigurisë

  Mjetet ajrore UNIOR dallohen për cilësinë e tyre të lartë dhe operimin e sigurt plotësimin e standardeve të larta të sigurisë. Përdorimi i tyre i thjeshtë i bën mjetet të përshtatshme për DIY si dhe përdoruesit profesionistë, të cilët mund të zgjedhin midis arpion ndryshme pneumatike, çekiç ajrit dhe vendos që përmbajnë pajisje të ndryshme dhe shtesat.