Product features

 • materiali i trupit, tubi i ngurtë dhe koka: çeliku
 • mundësia e mbushjes ose përdorimit të pavarur të fishekëve
 • kapaciteti me mbushje të pavarur: 500 cm3
 • kapaciteti me fishek: 400 cm3
 • presioni i shkarkimit 4000-4500 psi (280-310 bar)
 • zorrë fleksibël me presion të lartë l-290 mm, fileto R 1/8", mbajtës çelësi 13 mm
 • zorrë e ngurtë l-130 mm me fije R 1/8"
 • kokë lubrifikuesi amerikan R 1/8"
#title#
kodVolumenpeshë-- prazen stolpec --
6199360.5 l1300
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.