129ST

Product features

  • Garnitura mund të porositet në bazë të kodit 623860 dhe nenit 129ST . Ajo ka për qëllim për të treguar avantazhet e kombinimeve Ibex qelesa dim . 16mm . Tester gjithashtu lejon për të shfaqur vidhosje në një hapësirë ​​të kufizuar , ose kur ka disponibilitetin e kufizuar apo shikimit të dobët .

Profilet

Lifetime warranty

#title#
kodpeshë-- prazen stolpec -- 
623860299
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • To provide our customers accurate planning of the retail outlets, a special program has been developed for UNIOR - the XPace program.
  • It is a program that is designed for virtual distribution of the products on the merchandisers.
  • It enables us to estimate the necessary space on the merchandiser when displaying a selected assortment of products.