Grupe fund të hapur e kyçe IBEX në kuti kartoni

129/1CS

More About Product

Profilet

socket 12-pointLIFE profileLifetime warranty

Product features

Set includes:

  • 8x combination wrench IBEX (article 129/1) dim. 8, 10, 12, 13, 14, 15, 17, 19
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Grupe fund të hapur e kyçe IBEX në kuti kartoni 611775 129/1CS 8 - 19 8
Celes Kombinimi Ibex 129/1 8, 10, 12, 13, 14, 15, 17, 19 8
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

LIFE profile

  • Gjatë jetëgjatësi

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Prerë siguria

    Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
  • Formë inovative

    Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.